Afl. 54 – Archeologisch bedrijf Hollandia Archeologen

Historische verkenningen

Iedere maandagavond vanaf 20.00 uur

 

02 februari 2015
 
Afl.54 – Archeologisch bedrijf Hollandia Archeologen

 
Hollandia Archeologen is een modern archeologisch bedrijf dat alle diensten levert op het gebied van archeologie, van advies en vooronderzoek tot uitvoering en uitwerking. Het bedrijf is al vele jaren actief in het gehele land en ver daarbuiten. Ook in onze regio hebben zij vele onderzoeken verricht. Denk daarbij aan de Lessestraat, Hoogdorperweg, Tunneltracé Broekpolder-Oud Haerlem, Park Assumburg, Stationsgebied Beverwijk, de Peperstraat en vele andere locaties. Hoe werkt Hollandia Archeologie? Wat komt erbij kijken? Wat zijn leuke ontdekkingen geweest in de tijd dat dit bedrijf actief is? Met wie werken zij samen? Wat gebeurt er met de vondsten en documentatie van alle onderzoeken?

 

Gast: Sjeng Dautzenberg

 

Historische Verkenningen is een programma van Daan de Vries jr. en Jan Camfferman van Radio Beverwijk en historisch archeoloog Jean Roefstra van de Stichting Historische Archeologie (S.H.A).

 

RADIO BEVERWIJK
Te ontvangen op: Kabel: 104.5 FM

 

Overal online te ontvangen, zie: radio Beverwijk.