Afl. 65 – Outtakes 2012-2013

Historische verkenningen

Iedere maandagavond vanaf 20.00 uur

 

20 April 2015
 
Afl. 65 – Outtakes 2012-2013

 

In deze aflevering met outtakes (fragmenten die door tijdgebrek niet eerder uitgezonden werden) komen aan bod: Jean Roefstra vertelt over het verband tussen de Tempeliers, de Orde van St. Jan en de Duitse Orde. Jean spreekt met Nick Linger, voorzitter van de HKH. Jan Camferman spreekt met Henk Haver die gids is op het Ford Eiland tussen de pieren in Velsen, met Sjeng Dautzenberg, Directeur van Hollandia Archeologen en met Jean Roefstra over Banjaert, publiceren, archiveren dichten en kunst.

 

Gast: Jean Roefstra.
 

Historische Verkenningen is een programma van Daan de Vries jr. en Jan Camfferman van Radio Beverwijk en historisch archeoloog Jean Roefstra van de Stichting Historische Archeologie (S.H.A).

 

RADIO BEVERWIJK
Te ontvangen op: Kabel: 104.5 FM

 

Overal online te ontvangen, zie: radio Beverwijk.