Afl. 78 – Epiloog

Historische verkenningen

Iedere maandagavond vanaf 20.00 uur

 

03 augustus 2015

 

Afl. 78 – Epiloog

 

In deze voorlopig laatste aflevering van Historische Verkenningen kijken Jan Camfferman, Jean Roefstra en Daan de Vries Jr. terug op vijf jaar en 78 afleveringen ‘Historische Verkenningen’. De opgedane ervaringen, de vele interessante gasten, de leerzame onderwerpen vooral uit onze regio en af en toe een uitstapje naar andere streken van ons land.
We mogen in ieder geval wel stellen dat er een waardering voor elkaar gegroeid is, en dat er vriendschappen uit deze samenwerking ontstaan zijn. Er zijn nog genoeg andere ideeën. En er wordt achter de schermen al gewerkt aan nieuwe onderwerpen voor deze serie.
“Ik ben op een heel andere manier naar de middeleeuwen gaan kijken dan ik vroeger op school geleerd heb” stelt Daan de Vries Jr.

 

Historische Verkenningen is een programma van Daan de Vries jr. en Jan Camfferman van Radio Beverwijk en historisch archeoloog Jean Roefstra van de Stichting Historische Archeologie (S.H.A).

 

Gast: Jean Roefstra & Daan de Vries Jr

 

RADIO BEVERWIJK
Te ontvangen op: Kabel: 104.5 FM

 

Overal online te ontvangen, zie: radio Beverwijk.