Afl. 75 – Outtakes 2013 – 2014

Historische verkenningen

Iedere maandagavond vanaf 20.00 uur

 

13 juli 2015

 

Afl. 75 – Outtakes 2013-2014

 

In deze aflevering de outtakes: fragmenten die door tijdgebrek niet eerder uitgezonden werden, of op zichzelf staande onderwerpen zijn. Er komt o.a. aan bod Jan Camfferman die met Jan de Koning spreekt over de handel en de Friezen in de Merovingische- en Karolingische periode.

 

Op 14 september 2014 was het team van Historische Verkenningen in Zaamslag en sprak presentator Jan Camfferman onder andere met Richard Lensen over de Torenberg op de plek waar de Torenberg heeft gestaan. Met Marcel Lindeman spreekt Jan over de schelpenvisserij en de kalkovens, en met Manon Schouten over Lodewijk Napoleon.

 

Gasten: Jan de Koning, Richard Lensen, Marcel Lindeman en Manon Schouten

 

RADIO BEVERWIJK
Te ontvangen op: Kabel: 104.5 FM

 

Overal online te ontvangen, zie: radio Beverwijk.