Afl. 1 – 2011 Introductie

Historische verkenningen
Iedere maandagavond vanaf 20.00 uur
 
7 februari 2011
 
Vanavond wordt op Radio Beverwijk de eerste aflevering uitgezonden van een nieuwe reeks programma’s onder de titel “Historische Verkenningen”. In dit programma wordt door presentator Jan Camfferman en archeoloog Jean Roefstra, verbonden aan de Stichting Historische Archeologie, aandacht besteed aan de regio Kennemerland in de middeleeuwen. Aan de reeks programma’s wordt medewerking verleend door onder meer Martin Veen, beheerder van het provinciaal depot voor bodemvondsten in Noord-Holland en professor Arjan Bosman, archeoloog van de Forten in Velsen en Roel van Gulik van de Archeologie Groep. De techniek voor het programma wordt door Daan de Vries Jr. verzorgd. Het programma is te horen tussen 20:00 en 21:00 uur.
 
Een programma van Daan de Vries jr. en Jan Camfferman van Radio Beverwijk en historisch archeoloog Jean Roefstra van de Stichting Historische Archeologie (S.H.A).
 
RADIO BEVERWIJK
Te ontvangen op: Kabel: 104.5 FM
 
Overal online te ontvangen, zie: radio Beverwijk.